Стотиците лъжи, измами и войни
не спираха света да се върти.
А времето вървя чрез опрощение,
но днес и то умря - от съжаление.
Разбра и то, че да пулсира
в мойте вени вечността,
не трябват клетви... опрощения,
а истински и правилни дела.
Затова,че днес реших да се събудя,
да разгадая тайните ти мисли
и старите галоши да събуя....
В нов път тръгвам - редом с истината.
© Галина Георгиева Всички права запазени