30 jun 2012, 23:16

Тръгвам! 

  Poesía
730 0 0

Стотиците лъжи, измами и войни

не спираха света да се върти.

А времето вървя чрез опрощение,

но днес и то умря - от съжаление.

 

Разбра и то, че да пулсира

в мойте вени вечността,

не трябват клетви... опрощения,

 а истински и правилни дела.

 

Затова,че днес реших да се събудя,

да разгадая тайните ти мисли

и старите галоши да събуя....

В нов път тръгвам - редом с истината.

 

© Галина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??