26.04.2006 г., 4:25 ч.

Тръгвам си 

  Поезия
1106 0 5



Тръгвам си, свърши вече всичко.

Отдалечихме се много, нали?

Тръгвам си и не усещам нищо,

дори не ме боли.

 

Разделят ни толкова хора,

разделя ни дори любовта.

Но аз не искам и не мога

да крия повече глава в пепелта.

 

Знам, че после ще ме заболи.

Ще боли както всеки път е боляло,

когато уморен от моите очи

целуваш друго нечие тяло.

 

И после наситен на чужди целувки,

измръзнал от други студени ръце.

Идваш да се стоплиш в моите прегръдки

и да разбиеш отново мойто сърце.

 

Не мога повече да ти прощавам,

тръгвам си и няма да се върна.

Дори не мога да те съжалявам

защото ти в такава ме превърна.

© Малена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??