Тръгвам си бавно и полека
тръгвам си завинаги от теб.
Защото най-накрая аз разбрах
че ти не искаш мен до теб.
Ще минат години и ще осъзнаеш
че за теб на всичко аз бях готов.
И със сълзи на очи ще си кажеш
защо бях сляпа и изпуснах тази любов.
Ще искаш времето да върнеш
за да поправиш всичкото това.
Но аз вече ще съм си тръгнал,
и ще си загубила от мен любовта.
© Валентин Блажев Всички права запазени