3 mar 2023, 20:17

Тръгвам си 

  Poesía » De amor
190 0 0

Тръгвам си бавно и полека

тръгвам си завинаги от теб.

Защото най-накрая аз разбрах

че ти не искаш мен до теб.

 

Ще минат години и ще осъзнаеш

че за теб на всичко аз бях готов. 

И със сълзи на очи ще си кажеш

защо бях сляпа и изпуснах тази любов.

 

Ще искаш времето да върнеш

за да поправиш всичкото това.

Но аз вече ще съм си тръгнал,

и ще си загубила от мен любовта.

© Валентин Блажев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??