22.04.2009 г., 0:19 ч.

Тръгваш 

  Поезия » Любовна
459 0 0

Ти тръгна си,

далеч си ти от мен,

дали е късно

да извикам подир теб?

 

Дали ще чуеш

моя стон плачевен,

изтръгнат от сърцето

в знак на ярост и сълзи.

 

Ще протегна ръката си,

жално драпаща,

опитвайки да стигне

по-близичко до теб.

 

Няма друго,

освен любов да ти предложа,

любов голяма,

колкото цялото море.

 

Не знам дали ти стига

това, което ти предлагам,

но това е моето сърце,

това е моето богатство

и всичко е за теб.

© Виктория Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??