24.06.2010 г., 19:52 ч.

Тръгваш си... 

  Поезия » Любовна
775 0 0

Тръгваш си...


Тръгваш си... 
тъжно гледам как изчезваш зад завоя. 
Хванал си я нея под ръка. 
А пък аз си мислех, че вечно ще съм твоя 
и заедно ще споделим любовта. 

Тръгваш си... 
да те спра ли или не? 
Сълзите капят една по една - 
ти разби едно сърце, 
едно сърце и една душа. 

"Върни се..." - 
прошепвам, останала без глас. 
Вечно ще те чакам на завоя - 
ще те чакам денонощно аз, 
защото винаги ще бъда твоя!

© Кристиана Кръстанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??