27.05.2009 г., 15:30 ч.

Трънчето 

  Поезия » Любовна
554 0 15
Искаш ли отново да е лято?
И ние с тебе да сме му децата.
И ти да си лудéтина, която
ще ми извади трънче от петата.

Че, леле мале, после като литна!
Там някъде зад Старата бабуна,
пак ще настигна дългата ти плитка
и задъхано ще я целуна.

Че като лумнат и земя и небо!
А после ще се връщаме полека.
Ами защото трънчето проклето,
забило се е този път в сърцето.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??