19.02.2006 г., 23:30 ч.

Tu 

  Поезия
867 0 9

Всяка твоя дума ме пронизва
и всеки звук отеква в мен.
Всеки поглед ме докосва лудо,
всеки жест е празник споделен.

Там,където слънцето залязва тихо,
и докосва нежно мойте сетива...

Там,където утрото смирено стихва,
усмихнато,за да посрещне пак нощта...

В тази красота аз виждам тебе
и твоят лик е част от мен.
Всяка мъничка звездичка грее,
под звуците на сладък реквием.

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??