19.04.2021 г., 21:52 ч.

Тук няма да се получи 

  Поезия » Хумористична
532 2 15


- Здравей! Дали си принца от мечтите?
Ще ме вземеш ли за среща със файтон?
- Не мога днес, на паша съм с козите
и имам кон. Не бял, ама е кон.
- А, ще може ли, яко не те смущава,
да се видим утре в 8 на кафе?
- Не мога, мама ми не дава
да пия кафета на празен корем.
- Добре, тогава искаш ли да хапнем на обяд?
До вкъщи отвори красив ресторант.
- Само, ако черпиш, че парите ми са кът,
но дал съм CV за продавач - консултант.
- Ок. Ще те взема с колата от вас.
Вълнувам се за срещата ни предстояща!
- Аз също, но ще вземем мама с нас,
да може да реши дали си подходяща!

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??