8.06.2023 г., 11:27 ч.

Туптят 

  Поезия » Източни форми
160 0 2

(не)случилите 

се в живота близости 

туптят ли - туптят

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??