5.11.2014 г., 12:50 ч.

Твое 

  Поезия
484 0 0
Ако можех само
пред теб да грохна
да стопя вината -

измислен куп желязо
никому е веч потребен,
не вярвам в лишното.
***
Празното в сърцето ми
е по-голям кратер,
останал след удара.
***

Парченце истина
не виждам
в изкопания ти гроб от скрупули.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??