Nov 5, 2014, 12:50 PM

Твое 

  Poetry
565 0 0
Ако можех само
пред теб да грохна
да стопя вината -

измислен куп желязо
никому е веч потребен,
не вярвам в лишното.
***
Празното в сърцето ми
е по-голям кратер,
останал след удара.
***

Парченце истина
не виждам
в изкопания ти гроб от скрупули.

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??