28.12.2007 г., 21:52 ч.

Твоето мъжко тяло 

  Поезия » Любовна
1470 0 5

Твоето мъжко тяло е моята тайна бърлога,

където се крия от всички, грижите щом ме притиснат.

Там е уютно и топло. И съм щастлива, че мога

да се възползвам  от него,  винаги, щом ми се иска.

 

Тегне ли някаква мъка, страх ли внезапен витае

в мойта душа неспокойна - бързам до теб да се сгуша.

И топлинка да си взема - лек по-целебен не зная

и песента на сърцето ти в жадната нощ  да послушам.

 

Твоето мъжко присъствие искам край мен да усещам...

Цяла във теб да потъна и да забравя за хората.

И за товара болезнен, що съм понесла на плещите.

И да ме галиш, додето бавно изчезне умората,

впита в косите ми, в костите.

 

Да се събудя пречистена,

дъжд да чувствам от нежност

как благотворно се стича.

И да запазя в сърцето си

моята най-скъпа истина:

колко от теб се нуждая

и до полуда

обичам!

 

1996, 02 ноември

/из "ВАНИЛЕНО НЕБЕ"/

© Милена Белчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дай боже всекиму
  • Вечна приказка без край!!!Чудно!!!
  • О не, това изобщо не звучи като описание. Напротив, толкова е лично, като една красива изповед! Хареса ми много
  • Прекрасно описание!Точно това коео изпитва всяка влюбена жена,когато се сгуши в тялото на любимия!БРАВО!!!
  • Много е красиво!!!
Предложения
: ??:??