23.05.2008 г., 7:36 ч.

Твоето писмо 

  Поезия » Любовна
585 0 3
Твоето писмо

Аз го чаках всеки слънчев ден
с много нежност и любов,
да зная как си, мислиш ли за мен...
аз дълго чаках твоето писмо!

Не спираха да се надяват очите,
че ще зърнат пощальона с писмото,
без вест от теб отлитаха ми дните,
но надяваше се сърцето, горкото.

И ето, че писмото ти дойде,
от вълнение трепна сърцето,
отворих го с треперещи ръце,
прекръстих се и го зачетох...

Плачеше писмото и убива,
че грешна е била тази любов,
че като се върна няма да те видя,
че това е последното писмо...

Защо такава тъга ми изпрати,
прочетох го хиляди пъти на глас...
Молиш ме да бъдем непознати
и в по-добър от тебе да се влюбя аз...

Това беше писмото в прочие -
една разкъсана душа...
За край "Обичам те!", а после многоточие
и белег от една сълза...


© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??