13.10.2019 г., 15:23 ч.

Твоето синьо лято 

  Поезия » Любовна
555 1 0

Във твоето лято аз влизам със хлад.

Нежно изтръпнала,

деликатно те мразя.

Седиш до мене – горещ.

Приятно отпусната – обичам те.

Тайно.

Не защото е невъзможно.

Не защото е сложно.

А защото е хубаво.

Обичам те.

Обичам те. 

Обичам те. 

Трепери ми жлъчката от бяс.

Звездите са мащехи.

И всички са наши.

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??