23.03.2009 г., 0:28 ч.

Tвоите... 

  Поезия » Любовна
1264 0 52

 

 

                     Нежна
                     слънчева целувка…
                     твоята…
                     светло и чисто
                     утрото
                     блести ли… блести
                     в очите ми…

                     нежно
                     с пръсти от вятър
                     твоите…
                     милва ме щедро
                     денят
                     и тича ли… тича
                     наоколо…

                     нежен
                     шепот тихо долита
                     твоят…
                     в песен красива
                     върбите
                     пеят ли… пеят
                     че мен обичаш…

                     нежни
                     мисли…  изящни
                     твоите
                     пак в душата ми
                     пролетно
                     цъфтят ли… цъфтят
                     като някога… 

 

           Музика>>> F.R. DAVID - Words Don't Come Easy

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??