Нежна
слънчева целувка…
твоята…
светло и чисто
утрото
блести ли… блести
в очите ми…
нежно
с пръсти от вятър
твоите…
милва ме щедро
денят
и тича ли… тича
наоколо…
нежен
шепот тихо долита
твоят…
в песен красива
върбите
пеят ли… пеят
че мен обичаш…
нежни
мисли… изящни
твоите
пак в душата ми
пролетно
цъфтят ли… цъфтят
като някога…
Музика>>> F.R. DAVID - Words Don't Come Easy
© Магдалена Костадинова All rights reserved.