11.01.2008 г., 19:30 ч.

Твоите целувки по моята риза 

  Поезия » Любовна
638 0 2

Ти си моят стъклен свят.

Прозорче в очите ми.

Снежни страсти се събраха в тялото ми.

Пробуди в мен сянката за любов.

Ден и нощ съм спяща до теб.

Огнени устни се сляха м мен.

Усетиха жарта в теб.

Косите ми се разтанцуваха около мисълта за теб.

Танцувах с твоите копринени и тънки ризи, които ме обладаха.

Събличах се, като пеперуда.

Имам права към теб - да те обичам.

Виждам в теб магнитни бури.

Влизах в сърцето ти като демон.

Една жажда ме побърква.

Един глас ме преследва.

Едне очи ме докосват.

Едно тяло ме възбужда.

Кожата изгаря като песен.

Признах ти и паднах като ангел пред теб.

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??