13.12.2007 г., 10:49 ч.

Твоите цветя 

  Поезия » Любовна
576 0 13
 
Цветята ти във стаята ухаят,
изпълват я със аромат,
напомнят ми, че още ме желаеш
и искаш да си тук сега.

Цветята ти донасят сякаш есен,
усещам аромата на листа,
които падат тихо, постепенно
покриват влажната земя.

Поглеждам ги, прегръщам ги и дишам,
за да попия тази красота.
Ръцете ти ме грабват и ме вдигат.
Благодаря ти, ти си целият ми свят.

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??