19.02.2007 г., 11:39 ч.

ТВОИТЕ КОСИ 

  Поезия
666 0 8

На...

 

(рубая)

 

Разгневените морски вълни

на моряците носят само беди.

Сърцето ми къде ли ще отведат  

твоите черни коси?

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??