9.01.2018 г., 1:07 ч.

Твоите очи 

  Поезия » Любовна
584 1 3

Едни очи не мога да забравя,
едни очи с цвят на кафе,
които преди една година 
пронизаха моето сърце.

 

Видях ги в края на ноември,
но не и през целия декември...
Ах, как мечтая да ги видя сега,
да ми се усмихне чрез тях света.

 

Две, две очи с цвят на кафе,
останаха в моето сърце!

© Анелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??