26.11.2008 г., 9:26 ч.

Твоите силни ръце 

  Поезия » Любовна
653 0 2

Къде са твоите силни ръце…?

 

Убежище единствено,

когато слаба съм аз.

Уют и топлина,

когато студена съм аз.

Нежни и непоклатими,

когато неспокойна съм аз.

Погалването тяхно

връща живинката в мен.

Погали, а после силно стисни ме,

да се отърся от тъгата в мен.

Обгръщайки ме цяла,

така малка се чувствам...

Малка, но защитена,

закриляна с любов.

 

Къде са твоите силни ръце…?

© Михаела Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малка, но защитена,

    закриляна с любов.
  • Надявам се веднъж намерила ги,никога да не усещаш липсата им! Страхотно е!
Предложения
: ??:??