30.03.2016 г., 20:04 ч.

Твоите сини очи 

  Поезия » Любовна
1720 1 9

Твоите сини очи–

извори светли и... жажда!

С твоите сини очи

в стих любовта се преражда!

 

Твоите сини очи

тихо празнуват победа!

С твоите сини очи

радостно утро ме гледа!

 

В твоите сини очи–

две небеса– се оглежда

слънце, което блести

с обич, със смях и с надежда!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??