Твоите сини очи–
извори светли и... жажда!
С твоите сини очи
в стих любовта се преражда!
Твоите сини очи
тихо празнуват победа!
С твоите сини очи
радостно утро ме гледа!
В твоите сини очи–
две небеса– се оглежда
слънце, което блести
с обич, със смях и с надежда!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены