1.11.2019 г., 23:24 ч.

Твоите следи 

  Поезия
405 0 0

Оставил си следи в душата,

по които вечно при тебе да се връщам.

И всеки опит да надвия съдбата

в истински провал се превръща.

 

Оставил си в молитвите ми име,

което като орисия вечно да шептя.

Даже Господ като чу, съжали ме,

че безсмъртната ми обич Той видя.

 

Взел си късче от сърцето

и от мястото му винаги кърви.

Навярно ни гледа неродено детето,

което и този живот не ще ни прости.

 

 

 

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??