2.09.2006 г., 9:56 ч.

Твоите тъжни очи... 

  Поезия
631 0 3
Твоите тъжни очи...
Не вярвам, че от грима изглеждат така!
Все се взират нанякъде, като лъчи,
изгубени, търсещи!
А времето лети мила, лети!
И младостта отминава,
но ти запазила своите красиви черти...
огледални и бляскави!
Всеки ден се оглеждам във тях.
Огледалото на моите мечти!

© Радости Тихон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??