10.09.2023 г., 18:36 ч.

Твой съм... 

  Поезия » Любовна, Еротична
759 4 11

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Твой съм...

 

Във въздуха подуших... Аромат...

Възбудата на твойто тяло...

Набъбнали, зърната как туптят...

Сърцето, как пулсира полудяло...!

 

Усещам, как хормоните извират...

Феромоните във въздуха хвърчат...

Страстите във теб и в мен напират...

Телата от желание... Горят...!

 

Искрите във очите ти ме палят...

От погледа ти огнен съм пленен...

Мислите за тебе ме изгарят...

Усещам те...! Навсякъде по мен...!

 

Копнееш ме... Тъй, както те жадувам...

В ръцете ми отдадена без свян...

Горещото ти тяло, как целувам...

От твоята Любов... Да съм пиян...!

 

Гледаш ме...! И леко се извиваш...

Прехапала си устни... Правиш знак...

От чашата със виното отпиваш...

И нежно ме докосва твоят крак...

 

Играеш си със огъня... Флиртуваш...

Готова си дори да изгориш...

Желаеш ме и искаш да мърсуваш...

В леглото от оргазми да крещиш...!

 

Предавам се...! И как се устоява...

Със погледа си само ме плени...

Сърцето ми пулсира... Полудява...

Твой съм... Ако искаш, ме грабни...!

 

Усещам те...! И искам..! И желая...

Устните... Ръцете ти по мен...

И всеки път достигнала докрая...

Да чувам твоя глас... И твоя стен...!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

19.02.2023

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??