19.02.2014 г., 13:02 ч.

Твойта душа 

  Поезия » Любовна
668 0 7

 

 

 

          Не блъскай в заключени порти -

          толкова силно кънти,

          че замлъкват птичи кохорти

          и я тишината боли ...

 

          Не разплисквай тихо море,

          че надигат се пенливи вълни,

          чезнат далечни брегове

          и зейват под теб дълбини ...

 

          Своята любов не признавай

          на затворени за тебе очи -

          една душа имаш, тя ти остава,

          приюти я в стиха си горчив ...

 

          Ще дойде време да литне,

          от самота уморена, без глас

          и нейде там сред звездите

          да се слее с бленуван екстаз ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??