8.07.2008 г., 10:19 ч.

Твойте целувки 

  Поезия » Любовна
803 0 13
                                                                                                        Посветено



Слаба съм без твойте целувки.
Никога до днес не съм била.
Изгори всички болни преструвки.
Само аз съм ще съм твоя жена.

Повтаряй често мойто нежно име.
Шепни, че ме обичаш силно ти.
Разкъсай предразсъдъците и вземи ме.
Дори и утре силно да боли.

Взривявай ми безумните копнежи.
Предпазвай ме и от самата мен.
Побърквай, предизвикай ми метежи.
Нека има смисъл в утрешния ден.

Слаба съм. Затова не ме оставяй.
Спаси от смърт голямата любов.
И заедно, със мене ти избягай.
Аз и ти ще преоткрием света.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??