12.03.2024 г., 19:50 ч.

Твоя 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
202 3 3

Косите ти са есенни листа.

А очите ти – небесни светлини.

Душата ти е любовта,
която чакам да ме посети.

 

Думите ти като таен шепот

стигат до моето сърце.

Те са като обещания за нещо,

като трепет и очакване.

 

Смехът ти е моето желание.

Гласът – най-хубава мелодия.

Питаш ме какво съм аз ли?

Аз завинаги съм Твоя...

 

© Ангела Топалова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изящна искреност!
  • Лирика и още нещо. Грабна ме. Гласувах с удоволствие. Успех!
  • Красота! Гласувам с удоволствие. Защо няма други коментари, не знам. Може би, защото в този сайт посредствените неща са по-тачени от непосредствените
Предложения
: ??:??