1.07.2007 г., 9:03 ч.

ТВоЯ 

  Поезия
678 0 0
Дали да те обичам ще е трудно?
Дали да устоя ще е проблем?
Дали ще ми се иска да си тръгна?
Дали ще бъда цял живот до теб?

Обичам те! - не мога да отричам.
Превърнал си се в целия ми свят.
И в друг живот аз пак ще те обичам...
Ти моя ден изпъстри с весел цвят.

Да вярвам ми е трудно, но го искам.
Желая да съм твоя всеки ден.
И сигурна съм - няма да си тръгна.
И сигурна съм - искам те за мен.

© Теодора Стефчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??