21.01.2024 г., 9:54 ч.

Твоят глас 

  Поезия » Любовна
139 2 1

Твоят глас ми липсва
толкоз нежен и дълбок! 
И сърцето мое взе да свиква
да съм твоя роб!

 

Твоя глас тъй нежен
шепнещ думи тъй вълшебни
веч ще съм верен
на твоите очи тъй звездни.
 

© Диана Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??