21 янв. 2024 г., 09:54

Твоят глас 

  Поэзия » Любовная
151 2 1

Твоят глас ми липсва
толкоз нежен и дълбок! 
И сърцето мое взе да свиква
да съм твоя роб!

 

Твоя глас тъй нежен
шепнещ думи тъй вълшебни
веч ще съм верен
на твоите очи тъй звездни.
 

© Диана Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??