11.01.2006 г., 21:02 ч.

Твоят кошмар 

  Поезия
645 0 2

Поредна целувка,

И вратата се затваря.

Поредна целувка,

И всичко се повтаря.

Тръгваш си,

И те боли.

Тръгваш си,

Ала на мен не ми тежи.

Искаш малко от мен,

Ала не мога да ти го дам.

Казваш, че ме обичаш,

А аз премълчавам.

Искаш да си с мен,

А аз се отдръпвам.

Нима това е любов,

Не вече не е любов.

Не те обичам вече,

Ала не искам в очите ти да завали.

Не те обичам вече,

Моля те, върви.

Всеки път когато някой те попита,

Кой сърцето ти разби.

Моля ти се премълчи.

И името ми даже забрави,

Не искам повече да те боли.

Не споменавай никога за мен,

Нека бил съм просто сън.

Кошмар, който карал те е да страдаш.

Кошмар, който някой ден просто ще забравиш.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно е!
  • Браво!Много ми харесва и имам чувство,че това е послание към мен ...към това,което до скоро не можех да преодолея,но вече успях и се чувствам много по-добре :о) 6 за стихчето
Предложения
: ??:??