29.05.2016 г., 21:19 ч.

Твоят свят 

  Поезия » Друга
344 1 2

Сега

твоят свят

е разрушен,

 

земята

клати ти се

под краката.

 

Страхуваш се

от всеки

следващ ден,

 

вилнеят

страшни бури

в душата.

 

Всичко

струва ти се

грозно може би,

 

но вярвай ми,

и това ще

мине.

 

Ще забравиш,

че сега

боли.

 

Този 

мрачен спомен

ще изстине.

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??