4.11.2023 г., 9:13 ч.

Твоят вик 

  Поезия » Любовна, Еротична, Философска
229 1 0

Мислеща за нас, 

споменът не бяга, 

но и аз - 

искам да го запазя. 

 

Самонараняването 

е забавно, 

когато толкова 

(те) боли. 

 

Такова е - 

животът мина като миг, 

или - това беше 

твоят вик?

 

Отчаяна 

от болка, 

стоях сама 

в ъгъла на стаята.

 

„Remember me”, 

повтарях си наум - 

„ще ме забравиш ли?”,

питам се, любими.

 

Не ме обичай, 

недей, 

аз ще те обичам - 

ти си живей. 

© Мира Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??