16.12.2005 г., 22:28 ч.

Твоята душа 

  Поезия
725 0 0

                                    В небето се рее твойта душа,

лети като птица ранена,

от сърцето ми взе частица една,

остави ме сама и сломена.

            

Ангел малък със бели крила,

            дойде от небето със твойта молба,

            ти ми го прати с любов и тъга,

            молиш да нося спомена до смъртта.

           

 Гледам небето синьо с надежда,

да пратиш малък знак за мен,

в сърцето бушува копнежа,

и знам, че това е знакът от теб.

               

 

 

 

 

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??