20.10.2009 г., 12:14 ч.

Твоята душа 

  Поезия » Любовна
586 0 0

Твоята душа

 

Изваян си от светлината,

от любовта и топлината,

от красотата на душата!

 

О! Твоята душа

и любовта...

и топлината...

и нежността...

и красотата...

 

Усещам ги,

във погледа ти влажен,

в докосването на ръката,

в потрепването на снагата...

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??