Твоята душа
Изваян си от светлината,
от любовта и топлината,
от красотата на душата!
О! Твоята душа
и любовта...
и топлината...
и нежността...
и красотата...
Усещам ги,
във погледа ти влажен,
в докосването на ръката,
в потрепването на снагата...
© Снежана Терзиева All rights reserved.