10.07.2019 г., 10:45 ч.

Твоята душевност ме зове 

  Поезия » Любовна, Строги форми
801 0 0

Не е възможно, просто да се спра.

Привличането как да отклоня?

Най- малко бих могъл да го сравня

със неизбежна утринна зора.

 

Във светлината топла и добра

е непростимо да се усъмня.

Влюбването в тебе е деня,

който любовта за път избра.

 

В нощите подсказваше сънят,

че ще дойдеш преблажена ти

сбъдваща надежди и мечти.

 

Вълшебствата ти ще ме отведат,

чувствам, в нови живи светове.

Твоята душевност ме зове.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??