14.08.2008 г., 14:50 ч.

Твоята единствена съдба 

  Поезия » Любовна
1025 0 20
Чаках те –
откакто се родих.
Предопределена бях –
единствено за тебе.
А ти? Мечтал ли си –
да ме съзреш?
Да бъдеш точно с мене?
Жадувах те –
(без дори да знам)
още от мънИчка.
Сънувах,
принцове с белите коне.
Чаках своята въздишка.
Изгубвах се –
по пътя си към теб.
Попречват ми:
коварни клевети...
Но без колебание
се справям с тях.
Пречистих ги
със чистите сълзи.
Чаках те –
откакто се родих.
До теб съм.
С любовта.
Не се страхувай, приеми я ти,
твоята единствена съдба.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??