26.03.2012 г., 1:56 ч.

Твоята любов 

  Поезия » Любовна
1712 1 8

Изгаряща обич и страст

в мен палиш със всяко докосване.

В ръцете ти паднах под власт

на път през ливадите росни.

 

И тялото мое потръпва,

сърцето ми силно тупти.

Нозете омекнали стъпват,

когато до мене си ти.

 

Повярвай, това е прекрасно -

да чувстваш голямата обич.

Небето над нас да е ясно,

без бури и сянка на облак.

 

Вълшебство е ти да обичаш.

На всекиго туй пожелавам.

В душата ми щастие блика,

от загуба страх ме сковава.

 

Но мисля: животът е кратък.

Животът - красив водевил!

Поспри се и карай нататък,

щом има до теб образ мил.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??