Изгаряща обич и страст
в мен палиш със всяко докосване.
В ръцете ти паднах под власт
на път през ливадите росни.
И тялото мое потръпва,
сърцето ми силно тупти.
Нозете омекнали стъпват,
когато до мене си ти.
Повярвай, това е прекрасно -
да чувстваш голямата обич.
Небето над нас да е ясно,
без бури и сянка на облак.
Вълшебство е ти да обичаш.
На всекиго туй пожелавам.
В душата ми щастие блика,
от загуба страх ме сковава.
Но мисля: животът е кратък.
Животът - красив водевил!
Поспри се и карай нататък,
щом има до теб образ мил.
© Елена Todos los derechos reservados