Т В О Я Т А М А Г И Я
В дома си, като в свят олтар
аз приемам Тебе в дар.
Ти вратите ми отваряш.
С песента ми заговаряш.
И сле теб полека-лека
следвам вярната пътека.
Моят дух потърсил песен
с тебе вплетен е чудесен!
И се носи по земята
музика до днес не пята...
Всичко, Боже, ми даряваш
и простора разведряваш.
Грабва ме вълшебство свято –
в пръстите от Тебе влято.
С него моделирам слово –
сплав от глина и олово.
Твоята магия! Ето –
с мен се носи под небето...
„Слава! Господи„ – Теб пея.
С Теб чрез нея аз живея.
© Стойна Димова Всички права запазени