7.10.2007 г., 13:52 ч.

Твоята обич на думи е само голяма 

  Поезия
554 0 6
Не ми е мъчно, че обичаш
майка си повече от мен.
Не ми е мъчно, че ме остави
в празничната нощ сама.

Но защо ти остави детето си?
Не трябва ли то да бъде
най-скъпото нещо
в света?

Зная, че в твойто сърце
днес тъга няма да има,
нито сълзи в твойте очи.
Твойта обич на думи е само голяма
и от това - безкрайно боли.

31.12.1993 г.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??