26.09.2009 г., 21:39 ч.

Твоята песен, изпях я на друг 

  Поезия » Любовна
535 0 0

ТВОЯТА ПЕСЕН, ИЗПЯХ Я НА ДРУГ

 

 

И пея, пея днеска песента...

която ми нашепваше тогава...

И пея,  пея днеска песента...

която не изслушах и избягах...

 

И пея, пея днеска песента...

която ти отдавна си изпял...

И пея, пея днеска песента...

която ти ми беше обещал...

 

И пея , пея  днеска песента...

която исках, от която бягах...

И пея, пея днеска песента...

която аз очаквах и я страдах....

 

И пея, пея днеска песента..

която аз по свое промених я...

И пея, пея днеска песента,

която не изслушах, а я исках...

 

И пея, пея днеска песента.

която обещавах да изпея...

И пея, пея днеска песента,

                                                която изживявам и копнея...

 

 

 

 

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??