15.02.2022 г., 8:10 ч.

Твоята слабост 

  Поезия » Любовна
414 0 7

Вдишай ме нежно,
на екс ме изпивай.
Любов безнадеждна
обилно наливай.

 

Налей си от мен,
щом денят заумира
Пий ме в момента,
щом тя те презира.

 

Пази ме за дълго.
скришно ме слагай,
подир тихомълком
с мен прекалявай.

 

Наливай си още,
недей изтрезнява,
изпивай ме нощем
денят съжалявай. 

 

И пиян разкажи й
за своята слабост,
че силно тежи ти
горчивата сладост. 

 

Че руйна съм в теб,
червена и кръвна,
че боля и съм лек,
измамна, отровна.

 

Последно сипи си,
макар да се лъжеш.
Веднъж ли отпил си,
о, ти ще се върнеш!

© Елза Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??