10.09.2009 г., 19:54 ч.

Твърде дълго я стисках през зъби 

  Поезия » Любовна
817 0 17



Твърде дълго я стисках през зъби
тая моя внезапна любов...
Не за друго, а можело, видиш ли
да се чувстваш не много готов.
(Те, мъжете, били по-чувствителни.
И обичали да завладяват.
Неочаквано ставали мнителни, 
не обичали да им додяват,
свободата си тачели. Хайде де!
Че аз моята също я тача.)
Но от толкова много пазене

вече даже не мога да плача.
И наистина не разбирам,
за чий дявол са нужни пози -
щом сега, тук, до теб се опирам,
е безсмислено да се тревожа.
Може  да съм ти от днес за утре,
може пък да си ми последния,
не ми пука какво ще се случи.
Днес ми стига. Дори да е вредно.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??