29.04.2007 г., 0:57 ч.

Твърде късно е 

  Поезия
1015 1 4

Твърде късно е сега да признаваш обичта си...

късно е да ми споделяш твоите тайни...

и да търсиш от мен подкрепа.

Нямаше те... когато исках да си до мен...

нямаше те късно вечерта,

когато лягах... тъжна и сама...

Тогава не вдигна телефона,

беше безразличен...

Твърде късно е сега да ми звъниш... 

© Безз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??